Selkäystävällinen alkeistason joogapilates-ryhmä 8.3.-26.4.2023 (TÄYNNÄ)

Tule mukaan Tampereen keskustassa maaliskuussa alkavaan joogapilates-alkeisryhmään! Ryhmä sopii erinomaisesti aloittelijoille, et tarvitse aikaisempaa kokemusta joogasta tai pilateksesta. 

Harjoittelu sisältää tuki- ja liikuntaelimistön terveyttä tukevia joogan ja pilateksen harjoitteita: pilateksesta keskivartalon harjoittaminen, tarkkuus ja kontrolli, joogasta liikkuvuus-, tasapaino- ja alaraajojen voimaa lisäävät harjoitukset. Ryhmä toteutetaan yhteistyössä Selkäyhdistyksen kanssa ja on sen vuoksi erittäin edullinen. 

  • Keskiviikkoisin klo 18:30-19:30 ajalla 8.3.-26.4.2023
  • Rongankatu 8 A, 33100 Tampere 
  • Hinta: 41€ / yht. kaikki 8 kertaa (selkäyhdistyksen jäsenille 36€)
  • Ryhmään otetaan 8 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä.
  • RYHMÄ ON TÄYNNÄ! Voit ilmoittautua jonoon laittamalla sähköpostia leenamaaaria@gmail.com tai yhteydenotto-lomakkeella.

Joogapilates 

Joogan ja pilateksen parhaat ominaisuudet yhdistettynä

Joogapilates on monipuolinen kehonhuoltotunti, joka sopii jokaiselle lähtötasosta riippumatta. UKK-instituutissa kehitetty joogapilates keskittyy huoltamaan kehoa turvallisesti huomioiden niin tuki- ja liikuntaelinten terveyden kuin mielen hyvinvoinnin. Tunneilla vahvistetaan erityisesti keskivartalon tukea, lisätään liikkuvuutta sekä palaudutaan arjen kuormituksesta. Joogapilateksella voidaan kuntouttaa ja ennaltaehkäistä monia TULE-vammoja, ja sen vuoksi se on oiva harjoittelumuoto esimerkiksi selkäkivuista eroon pyrkiville. 

Tilaustunnit

Tarjoan joogapilates-tunteja tilauksesta yrityksille kertaluontoisesti tai säännöllisinä viikkotunteina. Lisätietoja ja hinnasto yrityksille löytyy täältä

Jos haluat tilata joogapilates-tunnin esimerkiksi polttareihin tai vaikkapa kaveriporukan rentoutumispäivään, otathan yhteyttä niin katsotaan teille sopiva paketti.