Henkilökohtaiset valmennukset

Henkilökohtaisessa valmennuksessa autan sinua kohti tavoitteitasi suunnitelmallisesti, turvallisesti ja yksilöllisesti. Tehdään muutoksista pysyviä rakentamalla yhdessä hyvinvointiasi tukevat elintavat. Valmennus tapahtuu valmennusstudiolla, jossa voimme rauhassa keskittyä omaan tekemiseen ilman yleisten kuntosalien hälinää ja välineiden odottelua.

Tavoitteenasi voi olla esimerkiksi parempi jaksaminen arjessa, liikunnan ilon löytäminen, peruskunnon, lihaskunnon tai liikkuvuuden parantaminen, tai ylipäätään terveellisempien elintapojen saaminen luonnolliseksi osaksi elämää.

Ennen valmennuksen alkua keskustelemme tarpeistasi ja tavoitteistasi maksuttomassa aloitustapaamisessa, jonka pohjalta valmennus rakennetaan tukemaan sinun matkaasi. 

Kuukausivalmennusten sisältö

Valittavanasi on erilaisia valmennuspaketteja riippuen henkilökohtaisen valmennuksen kestosta ja tapaamiskertojen määrästä. Voit valita joko kolmen tai kuuden kuukauden valmennuspaketin, joka sisältää haluamasi määrän (4 tai 8) tapaamisia kuukaudessa. Pakettien hinnat löydät Hinnasto -sivulta. 

Kuukausivalmennukset sisältävät:

  • maksuttoman alkukartoituksen, jossa keskustelemme tavoitteistasi ja tarpeistasi
  • sovitun määrän tapaamisia valmentajan kanssa valmennusstudiolla
  • yksilöllisen, säännöllisesti päivittyvän ja toiveidesi mukaan suunnitellun treeniohjelman
  • tukea terveellisen ruokavalion koostamiseen (ei kieltolistoja)
  • halutessasi helppokäyttöisen Syke-sovelluksen, joka on apunasi valmennuksen ajan
  • valmentajan tuen koko valmennusprosessin ajan

Pienryhmävalmennus

Pienryhmävalmennuksessa pääset treenaamaan yhdessä muiden samanhenkisten ihmisten kanssa valmentajan suunnittelemissa treeneissä. Ryhmän ja valmentajan tuki siis samassa paketissa! Koska ryhmät pidetään osallistujamäärältään pieninä (4-10hlö), pystyn huomioimaan jonkin verran osallistujia myös yksilöllisesti. 

Yksittäiset pienryhmätreenit sopivat hauskaksi ajanvietoksi esimerkiksi polttareihin tai pikkujouluihin, ja treenit suunnitellaan aina ryhmän toiveiden mukaan kaikille sopiviksi. Voit varata ryhmätreenin suoraan kalenteristani tai jättää yhteydenottopyynnön, niin katsotaan treenien ajankohta ja sisältö yhdessä kuntoon.

Jos sinulla on tiedossa oma porukka, jonka kanssa haluaisit treenata säännöllisesti, ota yhteyttä! Toteutetaan toiveenne ja laitetaan treeniryhmä pystyyn.

YHTEYDENOTTO