Henkilökohtaiset valmennukset

Henkilökohtaisessa valmennuksessa autan sinua kohti tavoitteitasi suunnitelmallisesti, turvallisesti ja yksilöllisesti. Tehdään muutoksista pysyviä rakentamalla yhdessä hyvinvointiasi tukevat elintavat. Valmennus tapahtuu valmennusstudiolla, jossa voimme rauhassa keskittyä omaan tekemiseen ilman yleisten kuntosalien hälinää ja välineiden odottelua.

Tavoitteenasi voi olla esimerkiksi parempi jaksaminen arjessa, liikunnan ilon löytäminen, peruskunnon, lihaskunnon tai liikkuvuuden parantaminen, tai ylipäätään terveellisempien elintapojen saaminen luonnolliseksi osaksi elämää.

Ennen valmennuksen alkua keskustelemme tarpeistasi ja tavoitteistasi maksuttomassa aloitustapaamisessa, jonka pohjalta valmennus rakennetaan tukemaan sinun matkaasi. 

Kuukausivalmennusten sisältö

Valittavanasi on erilaisia valmennuspaketteja riippuen henkilökohtaisen valmennuksen kestosta ja tapaamiskertojen määrästä. Voit valita joko kolmen tai kuuden kuukauden valmennuspaketin, joka sisältää haluamasi määrän (2, 4 tai 8) tapaamisia kuukaudessa. Pakettien hinnat löydät Hinnasto -sivulta. 

Kuukausivalmennukset sisältävät:

  • maksuttoman alkukartoituksen, jossa keskustelemme tavoitteistasi ja tarpeistasi
  • sovitun määrän tapaamisia valmentajan kanssa valmennusstudiolla
  • yksilöllisen, säännöllisesti päivittyvän ja toiveidesi mukaan suunnitellun treeniohjelman
  • tukea terveellisen ruokavalion koostamiseen (ei kieltolistoja)
  • halutessasi helppokäyttöisen Syke-sovelluksen, joka on apunasi valmennuksen ajan
  • valmentajan tuen koko valmennusprosessin ajan

Pienryhmävalmennus

Bootcamp 30.8.-15.11.2022!

Bootcamp-pienryhmässä kohotetaan kuntoa monipuolisissa ja vaihtuvissa treeneissä yhdessä tiiviin treeniyhteisön kanssa. Treenit koostuvat lihaskunto- ja kestävyysharjoittelusta oman kehon painoa sekä erilaisia välineitä hyödyntäen. Pienryhmässä opit treenaamaan turvallisesti ja saat myös henkilökohtaista ohjausta. Treenit soveltuvat niin aloittelijoille kuin hieman jo liikuntaa harrastaneille, sillä liikkeet suoritetaan omaan tahtiin ja oman kuntotason mukaisesti. Treenien sisällössä huomioidaan myös osallistujien toiveet! Ryhmään mahtuu 4-8 henkilöä, joten varmista paikkasi tästä!

Kenelle: Aloittelijoille ja kuntoilijoille

Missä: Studio4Trainersin kuntosalilla Tampereen keskustassa

Milloin: Tiistaisin 30.8.-15.11.2022 klo 18.30-19.30.

Sisältää: Ryhmätreenit 1x/vko valmentajan kanssa, Syke Tribe -sovelluksen sekä helpon kotitreeniohjelman

Hinta: 12vko yhteensä VAIN 259€ TAI osamaksulla 89€/kk

Ps. Jos sinulla on tiedossa oma porukka, jonka kanssa haluaisit treenata valmentajan suunnittelemissa treeneissä, ota yhteyttä! Toteutetaan toiveenne ja laitetaan treeniryhmä pystyyn.