Henkilökohtaiset valmennukset

Henkilökohtaisessa valmennuksessa autan sinua kohti tavoitteitasi suunnitelmallisesti, turvallisesti ja yksilöllisesti. Tehdään muutoksista pysyviä rakentamalla yhdessä hyvinvointiasi tukevat elintavat. Valmennus tapahtuu valmennusstudiolla, jossa voimme rauhassa keskittyä omaan tekemiseen ilman yleisten kuntosalien hälinää ja välineiden odottelua.

Tavoitteenasi voi olla esimerkiksi parempi jaksaminen arjessa, liikunnan ilon löytäminen, peruskunnon, lihaskunnon tai liikkuvuuden parantaminen, tai ylipäätään terveellisempien elintapojen saaminen luonnolliseksi osaksi elämää.

Ennen valmennuksen alkua keskustelemme tarpeistasi ja tavoitteistasi maksuttomassa aloitustapaamisessa, jonka pohjalta valmennus rakennetaan tukemaan sinun matkaasi. 

Kuukausivalmennusten sisältö

Valittavanasi on erilaisia valmennuspaketteja riippuen henkilökohtaisen valmennuksen kestosta ja tapaamiskertojen määrästä. Voit valita joko kolmen, kuuden tai 12 kuukauden valmennuspaketin, joka sisältää haluamasi määrän (2, 4 tai 8) tapaamisia kuukaudessa. Pakettien hinnat löydät Hinnasto -sivulta. 

Kuukausivalmennukset sisältävät:

  • maksuttoman alkukartoituksen, jossa keskustelemme tavoitteistasi ja tarpeistasi
  • sovitun määrän tapaamisia valmentajan kanssa valmennusstudiolla
  • yksilöllisen, säännöllisesti päivittyvän ja toiveidesi mukaan suunnitellun treeniohjelman
  • tukea terveellisen ruokavalion koostamiseen (ei kieltolistoja)
  • halutessasi helppokäyttöisen Syke-sovelluksen, joka on apunasi valmennuksen ajan
  • valmentajan tuen koko valmennusprosessin ajan

Etävalmennukset

Etävalmennus sopii sinulle, jos kaipaat tukea ja motivaatiota itsenäisiin treeneihin. Etävalmennus sisältää treeniohjelman, kuukausittaisen etätapaamisen valmentajan kanssa sekä yhteydenpidon valmentajaan koko valmennuksen ajan. Valmennus suunnitellaan tarpeidesi ja toiveidesi mukaan sinun elämäntilanteeseesi sopivaksi, ja treenit voidaan toteuttaa kotona tai ulkona. Etävalmennuksen minimikesto on 3 kuukautta, jonka jälkeen valmennusta voidaan jatkaa kuukausi kerrallaan.

Laitathan viestiä minulle osoitteeseen leenamaaaria@gmail.com tai ota yhteyttä yhteydenottolomaakkeella, jos olet kiinnostunut etävalmennuksesta!


Pienryhmävalmennus

Tarjoan pienryhmävalmennuksia Studio4Trainersin toiminnallisella kuntosalilla keväisin ja syksyisin. Ensi syksyn pienryhmästä on tulossa lisätietoa kesän aikana.

Jos sinulla on tiedossa oma porukka, jonka kanssa haluaisit treenata valmentajan suunnittelemissa treeneissä, ota yhteyttä! Toteutetaan toiveenne ja laitetaan treeniryhmä pystyyn.  

Pienryhmässä pääset haastamaan itseäsi, oppimaan uutta turvallisessa ympäristössä ja liikkumaan hyvässä seurassa!