Henkilökohtaiset valmennukset

Henkilökohtaisessa valmennuksessa autan sinua kohti tavoitteitasi suunnitelmallisesti, turvallisesti ja yksilöllisesti. Tehdään muutoksista pysyviä rakentamalla yhdessä hyvinvointiasi tukevat elintavat. Valmennus tapahtuu Tampereen keskustassa sijaitsevalla BU Training Centerin kuntosalilla, joka tarjoaa inspiroivan ympäristön treenata omalla tasolla.

Tavoitteenasi voi olla esimerkiksi parempi jaksaminen arjessa, liikunnan ilon löytäminen, peruskunnon, lihaskunnon tai liikkuvuuden parantaminen, tai ylipäätään terveellisempien elintapojen saaminen luonnolliseksi osaksi elämää.

Ennen valmennuksen alkua keskustelemme tarpeistasi ja tavoitteistasi maksuttomassa aloitustapaamisessa, jonka pohjalta valmennus rakennetaan tukemaan sinun matkaasi. 

Valmennus yhdessä kaverin kanssa?

Kuukausivalmennukset ovat saatavilla myös duo-valmennuksena. Duo-valmennus on tarkoitettu kahdelle henkilölle, jotka haluavat yhdessä voida paremmin. Valmennuksen sisältö on muuten sama kuin henkilökohtaisessa valmennuksessa, mutta kaikki tapaamiset ovat yhteistapaamisia. Sen lisäksi että kaverin kanssa treenaaminen on hauskaa, duo-valmennus on myös edullisempi vaihtoehto henkilökohtaiselle valmennukselle. Saatte kuukausivalmennuksen duo-hinnalla -30% per henkilö.

Kuukausivalmennusten sisältö

Valittavanasi on erilaisia valmennuspaketteja riippuen henkilökohtaisen valmennuksen kestosta ja tapaamiskertojen määrästä. Voit valita joko kolmen tai kuuden kuukauden valmennuspaketin, joka sisältää haluamasi määrän (4 tai 8) tapaamisia kuukaudessa. Pakettien hinnat löydät Hinnasto -sivulta. 

Kuukausivalmennukset sisältävät:

  • maksuttoman alkukartoituksen, jossa keskustelemme tavoitteistasi ja tarpeistasi
  • sovitun määrän tapaamisia valmentajan kanssa kuntosalilla (BUTC:n sisäänpääsy sis. hintaan)
  • yksilöllisen, säännöllisesti päivittyvän ja toiveidesi mukaan suunnitellun treeniohjelman
  • tukea terveellisen ruokavalion koostamiseen (ei kieltolistoja)
  • halutessasi helppokäyttöisen Syke-sovelluksen, joka on apunasi valmennuksen ajan
  • valmentajan tuen koko valmennusprosessin ajan

Valmennuspaikkana 

BU Training Center

BU Training Center

Yliopistonkatu 58 B, 

33100 Tampere

Pienryhmävalmennus

Pienryhmävalmennuksessa pääset treenaamaan yhdessä muiden samanhenkisten ihmisten kanssa valmentajan suunnittelemissa treeneissä. Ryhmän ja valmentajan tuki siis samassa paketissa! Koska ryhmät pidetään osallistujamäärältään pieninä (3-10hlö), pystyn huomioimaan jonkin verran osallistujia myös yksilöllisesti. 

Yksittäiset pienryhmätreenit sopivat hauskaksi ajanvietoksi esimerkiksi polttareihin tai pikkujouluihin, ja treenit suunnitellaan aina ryhmän toiveiden mukaan kaikille sopiviksi. Treenin voit varata jättämällä yhteydenottopyynnön, niin katsotaan treenien ajankohta ja sisältö yhdessä kuntoon.

Jos sinulla on tiedossa oma porukka, jonka kanssa haluaisit treenata säännöllisesti, ota yhteyttä! Toteutetaan toiveenne ja laitetaan treeniryhmä pystyyn.

YHTEYDENOTTO