Kuka olen?

Minä lyhyesti

Olen hyvinvointia edistävien ja tasapainoisten elämäntapojen puolesta puhuja sekä intohimoinen treenaaja. Nautin ihmisten auttamisesta, rauhallisista metsälenkeistä, toiminnallisista treeneistä, ystävien kanssa rentoutumisesta ja uuden oppimisesta. 

Koulutukseltani olen kasvatustieteen maisteri, personal trainer sekä joogapilates-ohjaaja. Olen lisäksi viettänyt valtavasti aikaa opiskellen mm. psykologiaa sekä työhyvinvointiin, liikuntaan ja ravitsemukseen liittyviä asioita. Valmennuksissa hyödynnän monipuolisesti eri opinnoista saatua osaamista sekä harrastusten ja työelämän mukanaan tuomaa käytännön kokemusta.

Hyvinvointi ja terveys ovat arvoja, joita priorisoin omassa arjessani. Haluan elää arvojeni mukaista elämää ja kannustaa myös muita tekemään niin. Minulle tärkeää on päästä toteuttamaan itseäni, minkä vuoksi päätin lähteä toteuttamaan unelmiani ja luomaan uraa liikunnan ja hyvinvoinnin parissa. 


Minä valmentajana

Haluan tarjota mahdollisimman laadukasta valmennusta, joten panostan jokaiseen asiakkaaseeni yksilöllisesti. Valmennussuhteen kulmakivi on luottamuksellinen ja avoin keskustelu, joka auttaa pääsemään tavoitteisiin niin, että molemmat ovat tyytyväisiä. Koska haluan rakentaa sinulle yksilöllisen valmennuksen, otan tilanteesi aina huomioon kokonaisvaltaisesti. Pidän huolta myös siitä, että liikkeiden tekniikat pysyvät oikeina ja treenaaminen on turvallista.

Valmentajana olen kannustava ja kärsivällinen. Haluan, että pääset ylittämään itsesi ja saamaan onnistumisen kokemuksia, jotta tekeminen pysyy hauskana ja motivoivana. Mielestäni hyvinvoinnin ei kuulu tuntua suorittamiselta, vaan tärkeää on löytää itselleen sopiva ja mieluinen tapa liikkua. Kanssani pääset kehittymään niin treeneissä kuin ihmisenä.


Toimistotyöntekijästä liikunta-alan yrittäjäksi

Lukion jälkeen minulle oli selvää, että hakisin opiskelemaan korkeakouluun. Parin välivuoden jälkeen päädyin Tampereen yliopistoon, josta valmistuin kasvatustieteen maisteriksi Elinikäisen oppimisen ja kasvatuksen tutkinto-ohjelmasta. Opintojen ohella olin päässyt tekemään jo jonkin verran koulutustani vastaavia töitä HR:n parissa, ja valmistumisen jälkeen sain työpaikan kouluttajana auttaen ihmisiä heidän urapoluillaan.

Huomasin kuitenkin etsiväni kokoajan toisenlaisia mahdollisuuksia ja aloin haaveilla urasta liikunta- ja hyvinvointialalla. Päätin kouluttautua palkkatyön ohella personal traineriksi Varalan Urheiluopistossa, ja sain idean yhdistää molempien koulutusten tuomaa osaamista hyvinvointivalmentajan työhön. 

Koen valmennustyön ja yrittäjyyden itselleni merkityksellisenä, minkä ansiosta pystyn antamaan myös asiakkailleni täyden panostuksen heidän projekteihinsa. Nykyään teen töitä täydellä sydämellä!